De Noorse omroep NRK heeft vanmiddag tijdens een persconferentie de line-up bekendgemaakt van de komende versie van Melodi Grand Prix. Het presentatieduo van de finale, Silje Nymoen en Kåre Magnus Berg, mochten de tien kandidaten aankondigen, alsook de titel van hun nummer. Net zoals vorig jaar zal er enkel een finale worden gehouden is Oslo Spektrum, dit jaar op zaterdag 27 februari. De voorrondes werden vorig jaar afgeschaft door de omroep.

Finale Melodi Grand Prix 2016 (zaterdag 27 februari 2016)
Agnete – Icebreaker
Elouiz – History
Freddy Kalas – Happy Rush
Laila Samuels – Afterglow
Makeda – Stand Up
Pegasus – Anyway
Stage Dolls – Into the Fire
Stine Hole Ulla – Traces
Suite 16 – Anna Lee
The Hungry Hearts feat. Lisa Dillan – Laika

In Noorwegen kan men ook al korte fragmenten van vijftien seconden beluisteren. Binnen dit en twee weken zullen de volledige nummers naar buiten komen. Vorig jaar eindigde Noorwegen voor het derde jaar op rij in de top 10, toen met Kjetil Mørland en Debrah Scarlett. Die brachten “A Monster Like Me” en werden achtste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.