De Litouwse nationale finale zal verplaatst worden naar zaterdag 12 maart. Dat heeft LRT ons laten weten. Vanaf nu wisselen groep A (de groep met een vast nummer) en groep B (de groep zonder vast nummer) af en zien we elke week een andere groep terug. Zo moesten gisteren twee kandidaten van groep A de competitie verlaten. Volgende week is groep B aan de beurt. Op zaterdag 5 maart is er de halve finale met beide groepen, op zaterdag 12 maart is er de live finale.

Alle shows zullen op voorhand worden opgenomen, met uitzondering van de finale. Vorig jaar haalde Litouwen de finale met “This Time” van Monika LinkytΔ— & Vaidas Baumila. Daar werden ze achttiende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.