Drie kandidaten hebben opnieuw de race moeten verlaten in de strijd voor het Litouwse plekje op het podium in Stockholm. Het gaat over Jurgis Brūzga, Lawreigna en Ugne Smile die zich niet hebben kunnen plaatsen. Voor de vijf anderen was er wel goed nieuws: zij gaan door naar de volgende ronde, samen met de vijf geplaatste kandidaten van vorige week. Dat waren Donny Montell (2012), Erica Jennigns (SKAMP, 2001), Petunija, Behind the Moon en Alice Way.

Uitslag tweede voorronde Eurovizijos 2016 (televoting + jury = totaal)
01. Rūta Ščiogolevaitė – United (12+12=24)
02. Ištvan Kvik & Ellada – Please Don’t Cry (10+7=17)
03. Catrinah – Be Free (7+10=17)
04. Valdas Lacko – Stay Tonight (8+7=15)
05. Eglė Jakštytė – Leisk dar būti (6+8=16)
06. Jurgis Brūzga – Hold On (5+6=11)
07. Lawreigna – Falling (4+5=9)
08. Ugne Smile – You Don’t Know (3+5=8)

Via de website van LRT kan je de tweede voorronde herbekijken. De geplaatste kandidaten van vandaag zien we op 6 februari terug. Volgende week gaat groep B van start met de competitie. In de derde en vierde voorronde verschijnen de kandidaten die zonder nummer aan de start zijn gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.