Vanavond kiest Malta zijn inzending voor het Eurovisie Songfestival 2016. De veertien kandidaten die zich gisteren konden plaatsen voor de finale zien we vanavond terug op het podium van het Mediterranean Conference Centre in Valletta. Uiteindelijk gaat één iemand naar het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Mogelijks is dat Ira Losco. Veertien jaar na haar tweede plaats in Tallinn met “7th Wonder” probeert ze het vanavond opnieuw. Of ze naar het Eurovisie Songfestival in Stockholm gaat, weten we rond elf uur (en na een heleboel reclames) vanavond.

Finale Malta Eurovision Song Contest 2016
Brooke – Golden
Christabelle Borg – Kingdom
Corazon – Falling Glass
Daniel Testa – Under the Sun
Deborah C – All Around the World
Dominic – Fire Burn
Franklin Calleja – Little Love
Ira Losco – Chameleon (Invincible)
Jasmine Abela – Alive
Jessika – The Flame
Kimberley Cortis – Lighthouse
Laurence Gray – You’re Beautiful
Maxine Pace – Young Love
Raquel Galdes – Flashing Lights

De show start rond 20:50 op TVM. De finale is ook te volgen via Eurovision.tv. Om 18:45 is er al een preshow vanop de rode loper. Ben Camille presenteert de finale. Destiny Chukunyere, de winnares van het Junior Eurovisie Songfestival 2015, zal de show openen. Amber (2015) en de Southville Dancers zijn ook tijdens de show te zien. Malta moet aantreden in één van de twee halve finales, waar maandag de loting voor is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.