Gisterenavond en vanavond ging men weer op zoek naar de rijzende ster in Israël. Tijdens de zesde aflevering met audities, die opnieuw werd opgesplitst in twee delen, konden Vier kandidaten konden zich plaatsen voor de volgende ronde. Nog eens vier kandidaten behaalden de beoogde 70 % niet en gaan dan ook niet door naar de volgende ronde. Eén iemand bracht een cover van “Papaoutai”, een nummer van Stromae. Nati Marlboro Zafran haalde daarmee een hoge score van 89 %.

Naar volgende ronde Rising Star
Nati Marlboro Zafran (89%)
Meir Green (75%)
Adi Achrack (71%)
Almanor Tal Katzir (70%)

Uitgeschakeld
Amnon Argov (45%)
Mona Mor (41%)
Svetlana & Ross (34%)
Tal Katsir (33%)

Wie de kandidaten aan het werk wil zien, kan dat hier doen, via Mako TV. Mako TV is een onderdeel van Keshet Broadcasting, één van de twee omroepen die mag uitzenden op de commerciële zender Channel 2. De andere omroep is Reshet Broadcasting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.