De tweede liveshow van Eurosong 2016 heeft 964.112 kijkers aan het scherm gehouden. Dat blijkt uit cijfers van de VRT Studiedienst. Op het moment van de uitzending keken er 35,8 % van de televisiekijkende Vlamingen naar de nationale preselectie voor het Eurovisie Songfestival. Tijdens de tweede liveshow presenteerden de kandidaten hun songs voor Stockholm. Laura Tesoro kwam uiteindelijk als favoriete uit de bus gisterenavond na een flash televoting.

Vorige week keken er 984.772 kijkers naar de eerste liveshow met een marktaandeel van 38,1 %. Er keken deze week dus een goede 20.000 kijkers minder naar de show. Eurosong 2016 nam gisteren de vijfde plaats in de kijkcijferlijst in. Het veldrijden, Den Elfde van den Elfde, Sportweekend en Het Journaal lokten nog meer kijkers. In de weekranking staat Eurosong op een vijftiende plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.