Ook op de eerste dagen van 2016 gaat men in IsraĆ«l verder met Rising Star. Dit weekend is er de vijfde auditie. Vorige week is er na de uitzending een rel ontstaan door Ć©Ć©n van de audities. Maor Gamliel zong een nummer over iemand die ‘nog niet uit de kast is gekomen’. Sommigen vonden dat hij een nogal stereotiep beeld bezong. Tot op nader oder zit Gamliel nog in de competitie. Kandidaat die meer dan 70 % halen tijdens de audities plaatsen zich trouwens voor de volgende ronde.

De kandidaten van deze aflevering zijn nog niet gekend. De jury bestaat, net zoals vorig seizoen, uit Asaf Atedgi, Keren Peles, Muki en Harel Skaat (2010). Opgelet: deze aflevering zal in twee delen worden uitgezonden, namelijk vanavond om 20:30 en morgenavond om 20:00 en is te volgen via Channel Two. De zender heeft een betalende livestream. Assi Azar en Rotem Sela zijn de presentatoren van dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.