Dit weekend is er in Israël de zevende reeks audities in de zevende aflevering van Rising Star. De audities lopen stilaan op zijn einde en ondertussen hebben al 32 kandidaten zich weten te plaatsen voor de volgende fase. Dit weekend doen er weer enkele kandidaten een gooi naar die volgende fase. Dit doen ze door het publiek en de jury te overtuigen met hun auditie achter een videomuur. Als meer dan 70 % positief stemt, gaat die muur omhoog en is de kandidaat door.

De kandidaten van deze aflevering zijn nog niet gekend. De jury bestaat, net zoals vorig seizoen, uit Asaf Atedgi, Keren Peles, Muki en Harel Skaat (2010). Opgelet: deze aflevering zal in twee delen worden uitgezonden, namelijk vanavond om 20:20 en morgenavond om 20:10 en is te volgen via Channel Two. De zender heeft een betalende livestream. Assi Azar en Rotem Sela zijn de presentatoren van dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.