De Cypriotische inzending voor het komende Eurovisie Songfestival is voorgesteld. Tijdens het avondjournaal van CyBC kregen we voor het eerst “Alter Ego” van Minus One te horen en kregen we meteen ook de bijhorende videoclip te zien. De rockgroep werd begin november intern aangeduid door de openbare omroep van het eiland en sindsdien werkten Francois Micheletto, George Solonos, Constantinos Amerikanos, Antonis Loizides en Chris Ioannides samen met de Zweedse componist Thomas G:Son aan een geschikte inzending voor Stockholm 2016.

Die inzending is nu officieel naar buiten gekomen. Cyprus zal aantreden tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016. Het land is quasi zeker van hoge punten uit Griekenland, want die zitten in dezelfde halve finale. Zowel Minus One als Argo (de Griekse groep) zien we dus terug op dinsdag 10 mei 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.