De Armeense inzending voor het Eurovisie Songfestival 2016 zal op woensdag 2 maart worden voorgesteld. De omroep heeft al wel de titel bekendgemaakt: “LoveWave”. Lilith Navasardyan en Levon Navasardyan hebben het nummer gemaakt, terwijl Iveta Mukuchyan en Stephanie Crutchfield verantwoordelijk zijn voor de tekst. Iveta Mukuchyan is ook de vertolker van het lied binnenkort in Stockholm. De videoclip is ondertussen ook al opgenomen en er is zelfs al een preview verschenen.
Vorig jaar eindigde Armenië op een zestiende plaats met “Face The Shadow” van Genealogy. Dit jaar stuurt het land zijn tiende inzending naar het Eurovisie Songfestival 2016. Mukuchyan komt uit in de eerste halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws