Halve finale Supernova 2016 vanavond.

Vanavond kennen we de volledige line-up van de Letse finale van volgende week zondag. De acht kandidaten die nog overblijven worden na vanavond gehalveerd voor de finale. Net zoals bij de twee voorrondes mag de kijker eerst twee kandidaten doorsturen naar de finale. Nadien krijgt de jury nog zeggenschap over het lot van twee andere kandidaten. Voor de vier resterende kandidaten zit Supernova 2016 er definitief op. De favorieten zitten nog steeds in de competitie: Justs en Markus Riva.

Halve finale Supernova 2016
Catalepsia – Damnation
Ivo Grīsniņš Grīslis – We Are the Light
Justs – Heartbeat
Markus Riva – I Can
Marta Grigale – Choices
Marta Ritova – Not From This World
MyRadiantU – We Will Be Stars
Samanta Tīna – The Love Is Forever

De vakjury bestaat uit Kaspars Roga, Ieva Kerēvica, Intars Busulis (2009) en Guntars Račs. De show begint om 20:25 onze tijd en is live te volgen via LTV1. Ketija Šēnberga en Toms Grēviņš presenteren de uitzending. De winnaar op 28 februari zal uitkomen in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.