Volgende week vrijdag zal de Montenegrijnse band Highway zijn inzending bekendmaken voor het Eurovisie Songfestival 2016. De groep werd intern in september aangeduid om het land te vertegenwoordigen in Stockholm. Bijna een half jaar later zullen we dus ook het nummer kennen van de drie heren. De groep bestaat uit Petar Tošić, Marko Pešić, Luka Vojvodić en Bojan Jovović. Die laatste artiest is recent toegevoegd. Hij stond in 2005 al op het podium als lid van No Name.

Het gaat Montenegro voor de wind de laatste jaren. Na jaren van niet kwalificeren, zat Montenegro zowel in 2014 als in 2015 in de finale. Vorig jaar eindigde Knez met “Adio” dertiende, het hoogste resultaat voor het land. Montenegro zal aantreden in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 met Highway.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.