De vier finalisten van Rising Star zijn nu allemaal bekend. Ella Daniel, Gil Hadash, Hovi Star en Nofar Salman zullen komende donderdag aantreden in de live finale van Rising Star. Ondertussen is ook bekendgemaakt dat het nummer voor Israël dat zal aantreden in Stockholm ook zal worden gekozen. Elke artiest heeft een nummer gekregen. Twee artiesten hebben zelfs hetzelfde nummer gekregen, maar telkens met een ander arrangement.

Finale Rising Star 2016 (donderdag 3 maart 2016)
Ella Daniel – Somebody Out There
Gil Hadash – Follow the Sun
Hovi Star – Made of Stars
Nofar Salman – Made of Stars

Hoe de winnaar gekozen zal worden is nog niet bekend. Als hetzelfde systeem als vorig jaar gebruikt zal worden, zullen er eerst twee duels plaatsvinden. De winnaar gaat verder naar de volgende ronde. De jury kiest dan nog één kandidaat, zodat er drie kandidaten overblijven. Daarna zingen de drie nog eens. Diegene met de hoogste score wint. De finale is komende donderdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.