De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2016, binnenkort in Stockholm. heeft vanochtend beelden van het podium online gezet.

Het gaat over gedetailleerde 3D-tekeningen. De set is een design van Frida Arvidsson en Viktor Brattström. Deze twee waren ook verantwoordelijk voor het podium in Malmö, terug in 2013. Het duo wou een innovatief podium maken. “We hebben gewerkt met LED-schermen die kunnen bewegen. Zo kunnen de mensen op het podium als het ware mee bewegen” zegt Brattström. “We willen optische illusies brengen voegt Arvidsson daar nog aan toe.

Sven Stojanovic is alvast heel tevreden. Hij is de producer van de show. “Het ziet er echt goed uit. Zoiets hebben we nog nooit gezien. We krijgen ongelimiteerde mogelijkheden bij dit ontwerp. Het is een uitdagend en inspirerend project”. Vanaf april zal de Globe Arena in Stockholm worden ingepalmd door SVT om het podium te realiseren. Het festival is op 10, 12 en 14 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.