De eerste halve finale in Oekraïne heeft vier namen voor de finale van 21 februari opgeleverd. In een – naar Oekraïense termen – moderne show werden Jamala, The Hardkiss en Brunettes Shoot Blondes gekozen door de kijkers en de vakjury. De andere zes kandidaten zijn uitgeschakeld. Eerst werd er gecommuniceerd dat vier kandidaten doorgingen, maar dat blijkt nu niet zo. Dit jaar organiseert de commerciële zender STB de nationale selectie omdat NTU geen geld heeft voor een selectie.

Uitslag eerste halve finale Oekraïne 
01. Jamala – 1944 (9+9=18)
02. The Hardkiss – Helpless (8+7=15)
03. Brunettes Shoot Blondes – Every Monday (5+8=13)
04. Svetlana Tarabarova – Never Again (6+6=12, uitgeschakeld)
05. Aida Nikolaychuk – Inner Power (7+2=9, uitgeschakeld)
06. Vladislav Kurasov – I’m Insane (4+3=7, uitgeschakeld)
07. Anastasia Prikhodko – I Am Free Now (3+4=7, uitgeschakeld)
08. Tonya Matvienko – Tin Whistle (2+5=7, uitgeschakeld)
09. Lavika – Hold Me (1+1=2, uitgeschakeld)

De eerste halve finale van Oekraïne kan je hier opnieuw herbekijken. Volgend week hebben we op zaterdag opnieuw een afspraak met de Oekraïense televisie voor de tweede halve finale van hun nationale selectie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.