Ace Wilder en Robin Bengtsson gaan rechtstreeks door naar de finale van Melodifestivalen  2016 met respectievelijk “Don’t Worry” en “Constellation Price”. Zij kregen vanavond de meeste stemmen van het Zweedse publiek op hun naam. Er werd trouwens een record gebroken bij de televoting. Voor Albin & Mattias Andréasson en Samir & Viktor was er ook goed nieuws, want zij gaan door naar de herkansingsronde op 5 maart. Mimi Werner en Pernilla Andersson zijn utgeschakeld.

Naar finale Melodifestivalen 2016
Ace Wilder – Don’t Worry
Robin Bengtsson – Constellation Price

Naar herkansingsronde Melodifestivalen 2016
Albin & Mattias Andréasson – Rik
Samir & Viktor – Bada nakta

Uitgeschakeld
05. Mimi Werner – Ain’t no Good
06. Pernilla Andersson – Mitt guld
Het grootste applaus van de avond was echter voor Anna Book. Ze werd afgelopen donderdag gediskwalificeerd met “Himmel för två” omdat het nummer al eerder werd uitgebracht. Ze mocht wel optreden als gaste. De eerste voorronde kan je tot maandagavond 23:59 hier bekijken. Na de vierde voorronde, op 27 februari is dat, zijn ze terug beschikbaar. Volgende week zit Melodifestivalen in Malmö.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws