Aan het begin van de uitzending van Rising Star werd de gehele top 16 bekendgemaakt die mocht beginnen aan de volgende fase van de competitie. Dit weekend werd dat deelnemersveld onmiddellijk uitgedund door vier duels tussen de helft van de kandidaten. Net zoals tijdens de audities ging het om verzamelen van de meeste punten van het publiek en de jury. De winnaar van het duel gaat door naar de volgende ronde, de andere kandidaat is uitgeschakeld.

De top 16 van Rising Star, die aan de start van de uitzending stonden waren Alma Kalbermann, Ella Daniel, Gil Chadash, Hovi Star, Kiara Duple, Maya Bernadsky, Naomi Azran, Nufar Salman, Oded Sharabi, Ofir Haim, Sharon Fartuk, Shevachia, Shtar, Uriel Aharoni, Velma en Yoni Grayev

Uitslag eerste duels Rising Star 2016
Velma (85%) vs Alma Kalbermann (49%)
Hovi Star (76%) vs Maya Bernadsky (68%)
Sharon Fartuk (37%) vs Nufur Salman (92%)
Gil Chadash (91%) vs Ofir Haim (92%)

Wie de kandidaten aan het werk wil zien, kan dat hier doen, via Mako TV. Mako TV is een onderdeel van Keshet Broadcasting, één van de twee omroepen die mag uitzenden op de commerciële zender Channel 2. Volgende week volgen de vier andere duels en vallen er weer vier kandidaten af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.