Drie kandidaten hebben hun boeltje kunnen pakken in Israël. Er waren drie battles dit weekend in Rising Star en de verliezer van elke battle moest de competitie verlaten. Het zijn Shtar, Ofir Haim en Oded Sharabi die telkens als slechtste uit hun battle kwamen. Deze drie kandidaten zien we dus niet terug. Voor Hovi Star, Gil Chadash, Velma, Ella Daniel, Nufur Salman en Kiara Duple gaat de competitie zeker nog een week langer verder. Voor vier van hen is er ook plek in de finale.

Uitslag battles week 12 Rising Star 2016
Hovi Star (76%) vs Gil Chadash (70%) vs Shtar (60%)
Velma (59%) vs Ella Daniel (88%) vs Ofir Haim (32%)
Nufur Salman (66%) vs Kiara Duple (49%) vs Oded Sharabi (46%)

Volgende week moeten er nog twee kandidaten afvallen. Dit zal gebeuren door middel van vier duels. Wie de clips van deze week wil bekijken, kan dat hier doen. Volgende week vrijdag en zaterdag is er de halve finale van Rising Star en op donderdag 3 maart volgt de grote (live) finale van de competitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.