Alle finalisten in Estland zijn bekend. Vanavond was er de tweede halve finale van Eesti Laul 2016 met tien nieuwe kandidaten. Op volgorde van bekendmaking waren het Grete Paia, Meisterjaan , Go Away Bird, Jüri Pootsmann en I Wear* Experiment die zich konden vervoegen bij de kandidaten die zich vorige week al konden plaatsen. Dat waren Mick Pedaja, Laura, Kati Laev & Noorkuu, Cartoon feat. Kristel Aaslaid en Kéa. De andere vijf zijn uitgeschakeld.

Naar finale Eesti Laul 2016
Go Away Bird – Sally
Grete Paia – Stories Untold
I Wear* Experiment – Patience
Jüri Pootsmann – Play
Meisterjaan – Parmupillihullus

Uitgeschakeld
Anett Kulbin – Strong
Gertu Pabbo – Miljon korda
La La Ladies – Unikaalne
Põhja-Tallinn – Ei ole mul olla
Púr Múdd – Meet Halfway

De tweede halve finale van Eesti Laul 2016 staat op de site van ETV, daar kan je ze dus herbekijken. Volgende week is er geen uitzending, maar op 5 maart gaan we terug naar Estland voor de grote finale van Eesti Laul 2016. Het zal letterlijk een grote finale worden, want men trekt naar Saku Suurhall, de arena van het Eurovisie Songfestival 2002. Er is plek voor zo’n 10.00 man publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.