De laatste twee finalisten die zich meteen hebben kunnen plaatsen zijn bekend. Het zijn Molly Sandén en Frans die ‘direkt till Friends Arena’ gaan en zich nu al mogen opmaken voor de finale van 12 maart. Voor Dolly Style en Panetoz is er nog een mogelijkheid tot kwalificeren. Zij gaan door naar de herkansingsronde van volgende week. Daar zullen ze met acht kandidaten strijden voor vier finaleplekken. De andere drie kandidaten van vanavond zijn uitgeschakeld.

Naar finale Melodifestivalen 2016
Molly Sandén – Youniverse
Frans – If I Were Sorry

Naar herkansingsronde Melodifestivalen 2016
Frans – If I Were Sorry
Panetoz – Håll om mig hårt

Uitgeschakeld
05. Eclipse – Runaways
06. Martin Stenmarck – Du tar mig tillbaks
07. Linda Bengtzing – Killer Girl

Eerder konden Albin & Matthias, Boris René, Isa, Molly Pettersson Hammar, Samir & Viktor en SaRaha zich al plaatsen voor de herkansingsronde. De vierde voorronde kan je hier herbekijken. Vanaf nu zijn ook de andere drie voorrondes opnieuw te bekijken via SVT Play. Volgende week is er dus de herkansingsronde, alsook gekend als Andra Chansen, vanuit de Halmstad Arena.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.