De nationale finale van Estland is al bijna compleet. Vanavond kiest het publiek en de jury in het Baltische land de vijf laatste finalisten van Eesti Laul 2016. Vorige week konden Mick Pedaja, Laura, Kati Laev & Noorkuu, Cartoon feat. Kristel Aaslaid en Kéa zich al plaatsen. Vanavond kijken we naar de kandidaten van de tweede halve finale. De optredens werden al opgenomen op 7 februari, maar alle kandidaten zitten wel live in de greenroom van Eesti Laul 2016 vanavond.

Tweede halve finale Eesti Laul 2016
01. Go Away Bird – Sally
02. Jüri Pootsmann – Play
03. Meisterjaan – Parmupillihullus
04. I Wear* Experiment – Patience
05. Púr Múdd – Meet Halfway
06. Grete Paia – Stories Untold
07. Põhja-Tallinn – Ei ole mul olla
08. Anett Kulbin – Strong
09. Gertu Pabbo – Miljon korda
10. La La Ladies – Unikaalne

De kijkers en een jury bepalen de vijf kandidaten die doorgaan naar de finale van 5 maart. De andere vijf zijn uitgeschakeld. De uitzending start om 20:35 onze tijd op ETV en ETV+. Maris en Henry Kõrvits presenteren de halve finales. Estland komt uit in de eerste halve finale op dinsdag 10 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.