Tweede halve finale IJsland vanavond.

Vanavond is er de tweede halve finale van Söngvakeppnin 2016 vanuit de Háskólabíó Arena in Reykjavík. Er doen vanavond zes kandidaten mee de show, waarvan er zeker drie doorgaan naar de finale. Vorige week gingen Greta Salóme Stefánsdóttir, Erna Hrönn Ólafsdóttir & Hjörtur Traustason en Karlotta Sigurðardóttir al door naar de finale. Uit één van de twee halve finales zal een jury van RÚV vanavond ook een wildcard aankondigen, die alsnog naar de finale gaat.

Tweede halve finale Söngvakeppnin 2016
Alda Dís Arnardóttir – Augnablik
Elísabet Ormslev – Á ný
Erna Mist & Magnús Thorlacius – Ótöluð orð
Helgi Valur Ásgeirsson – Óvær
Pálmi Gunnarsson – Ég leiði þig heim
Þórdís Birna Borgarsdóttir & Guðmundur Snorri Sigurðarson – Spring yfir heiminn

De uitzending start om 20:00 lokale tijd, dat is 21:00 hier, op RÚV. Tegen 22:40 kennen we de drie finalisten. Er komt geen jury aan de pas vanavond, enkel de kijker kan stemmen via televoting. Ragnhildur Steinunn Jónsdóttir en Guðrún Dís Emilsdóttir zijn de presentatrices van dienst. Wie op 20 feburari de finale wint, zal uitkomen in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.