Na vanavond kennen we de zestien finalisten van de Moldavische preselectie voor het Eurovisie Songfestival 2016. Opnieuw doen er twaalf kandidaten mee en krijgen acht kandidaten een plaats in de finale. Zeven worden er tijdens de show gekozen, de achtste krijgt een ticket in een talkshow na afloop. In extremis heeft de groep ELLE zich teruggetrokken voor de competitie. Ze zijn vervangen door Vitalie Todirașcu met “Belladonna”. Eén van de leden van ELLE is Natalia Barbu (2007).

Tweede halve finale O Melodie Pentru Europa 2016
01. Rodica & Ivan Aculov – Stop lying
02. Lidia Isac – Falling Stars
03. Cristina Pintilie – Picture of love
04. Diana Brescan – Till The End
05. Max Fall feat Dan Vozniuc & Malloy – Game Lover
06. Andrei Ioniţa & Onoffrei – Lie
07. Felicia Dunaf – You and Me
08. Nadia Moşneagu – Memories
09. Big Flash Sound – Când vrei
10. Anna Gulko – Never let go
11. Beatrice – Saved my heart for you
12. Vitalie Todirașcu – Belladonna

De uitzending start om 18:40 onze tijd en is live te volgen via het eerste net van TRM. Tijdens de halve finale zal er een televoting lopen en stemt er een jury mee. Beide hebben de helft van de punten in handen. De winnaar van komende zaterdag zal uitkomen in de eerste halve finale in Stockholm op dinsdag 10 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.