De audities in Israël zijn afgelopen en men gaat dit weekend de deelnemerslijst flink in aantal verminderen. Van de 48 kandidaten die zich konden plaatsen voor de volgende ronde, gaan er effectief maar 16 mee naar laatste fase in de wedstrijd. De kandidaten doen dit weekend een nieuw optreden voor enkel de jury. Uiteindelijk kiezen zij de zestien kandidaten die naar de laatste fase van Rising Star mogen. Slechts vier van hen halen de finale op donderdag 3 maart.

De 48 overgebleven kandidaten zijn: Achi Natan, Adi Achrack, Adi Avrahemi, Almanor Tal Katzir, Almog Hillel, Avia Eilot & Shevachia, Dave Rubin, Eliana Lobiniki, Elion Petahia, Ella Daniel, Evyatar Zadok, Gil Hadash, Hana Edri, Hila Ben David, Hovi Star, Idan Tendler, Kfir Popovich, Kiara Duple, Kim Segal, Lion Miara, Maor Gamliel, Matan Elkayam, Maya Bernadsky, Maya Smirnov, Meir Green, Mika Tzur, Naomi Azran, Nati Marlboro Zafran, Noa Amar, Noam & Yael Cohen, Nofor Salman, Oded Sharabi, Ofir Haim, Ron Buhnik, Ronnie Silver, Sapir Kakonn, Sharon Fartou, Shay Peri, Shira Bakker Goldstein, Shlomi Lvevi, Shotef 60, Shtar, Talsha, Terry Moore, Uriel Aharoni, Velma, Yoni Grayev, Zaaluk

De jury bestaat uit Asaf Atedgi, Keren Peles, Muki en Harel Skaat (2010). Opgelet: deze aflevering zal in twee delen worden uitgezonden, namelijk vanavond om 20:30 en morgenavond om 20:10 en is te volgen via Channel Two. De zender heeft een betalende livestream. Assi Azar en Rotem Sela zijn de presentatoren van dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.