Vanavond kiest Georgië zijn inzending voor het Eurovisie Songfestival 2016. De artiest is al bekend voor het Kaukasische land: Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz. Deze groep stelde op 3 februari al hun vijf songs voor tijdens het laatavondprogramma Komunikatori. Vanavond zal in datzelfde programma de televoting worden afgesloten. De televoting zal tellen voor de helft van de stemmen. De andere helft komt van een internationale jury met leden uit verschillende landen. Het winnende nummer zal de negende inzending worden van Georgië op het Eurovisie Songfestival.

Nummers Georgië
01. Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz – Midnight Gold
02. Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz – Pain In My Heart
03. Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz – Right or Wrong
04. Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz – Sugar and Milk
05. Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz – We Agree

De uitzending start om 21:00 onze tijd en is live te volgen via 1TV. Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz komen met één van deze vijf nummers uit in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 op donderdag 12 mei. Ook België doet mee aan deze halve finale, samen met zeventien andere landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.