Vanavond start er in Moldavië een nationale songfestivalweek. Net zoals het internationale festival is er op deze dinsdag de eerste halve finale, is er op donderdag de tweede halve finale en volgt op zaterdag de finale. Vanavond doen twaalf kandidaten een gooi naar acht plaatsen in de finale. De eerste zeven gaan rechtstreeks door aan het einde van de uitzending, terwijl de achtste plek voor de finale zal worden gegeven in een talkshow na de uitzending. De kijker mag die geven.

Eerste halve finale O Melodie Pentru Europa 2016
01. Doiniţa Gherman – Irresistible
02. Valentina Nejel – Va fi târziu
03. Valeria Paşa – Save love
04. Russu Emilia – I am not the same
05. Che-MD – Vodă e cu noi
06. Chris Maroo – Tonight
07. Valentin Uzun – Mine
08. Chriss Jeff – Good Life
09. DoReDoS – FunnyFolk
10. Viola – In the name of love
11. Maxim Zavidia – La la love
12. PRIZA – Rewind

De uitzending start om 18:40 onze tijd en is live te volgen via het eerste net van TRM. Tijdens de halve finale zal er een televoting lopen en stemt er een jury mee. Beide hebben de helft van de punten in handen. De winnaar van komende zaterdag zal uitkomen in de eerste halve finale in Stockholm op dinsdag 10 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.