In Rising Star is er vanavond een special omtrent het Eurovisie Songfestival. De overgebleven kandidaten zingen dit weekend een nummer uit de rijke geschiedenis van de wedstrijd. Opnieuw kunnen ze zich plaatsen voor de volgende aflevering door een zo hoog mogelijk percentage te halen van het publiek en de jury. Diegene met de laatste score zijn uitgeschakeld en gaan zeker niet naar Stockholm. Hoeveel kandidaten dat zijn, is nog onbekend.

Twaalfde show Rising Star 2016
Chovi Star
Ella Daniel
Gil Hadash
Kiara Duple
Nofar Salaman
Oded Sharavi
Ofir Haim
Shtar
Velma

Gil Hadash was normaal uitgeschakeld, maar kreeg nog een wildcard van de jury. De jury bestaat uit Asaf Atedgi, Keren Peles, Muki en Harel Skaat (2010). Opgelet: deze aflevering zal in twee delen worden uitgezonden, namelijk vanavond om 20:30 en morgenavond om 20:10 en is te volgen via Channel Two. De zender heeft een betalende livestream. Assi Azar en Rotem Sela zijn de presentatoren van dienst. Israël komt uit in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016, net zoals België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.