Na vanavond kennen we in Hongarije het volledige deelnemersveld voor de finale van A Dal 2016. Vier plekken zijn al ingenomen door de kandidaten die zich vorige week konden plaatsen: Gergő Oláh, Kállay Saunders Band, Mushu en Petruska. Na elk lied geeft de jury (80%) en de kijker (20%) een score op tien. De beste drie gaan dan door naar de finale van volgende week. Na deze bekendmaking zal één kandidaat nog worden opgepikt via de televoting.

Tweede halve finale A Dal 2016
André Vásáry – Why
ByTheWay – Free To Fly
Egy Másik Zenekar – Kéne közös kép
Freddie – Pioneer
Laci Gáspár – Love And Bass
Nika – Emlékkép
Olivér Berkes & Andi Tóth – Seven Seas
Parno Graszt – Már nem szédülök
Passed – Driftin’

De jury bestaat uit Pierrot, Zséda, Károly Frenreisz en Miklós Both. De show start om 19:40 en is live te volgen via Duna TV en Duna TV World. Csilla Tatár presenteert de show en Levente Harsányi doet verslag vanuit de greenroom. Als de Hongaarse kandidaat in Stockholm onze Laura Tesoro wilt tegenkomen tijdens de liveshow, moeten zowel België als Hongarije zich plaatsen voor de finale. Hongarije zit namelijk in de eerste halve finale op dinsdag 10 mei, terwijl België zal aantreden in de tweede halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.