Gisteren waren er al shows in Litouwen en Estland, maar vanavond heeft ook die derde Baltische staat een uitzending. In de tweede voorronde van Supernova 2016 treden wederom tien kandidaten aan. Van die tien kandidaten gaan er maar vier door naar de halve finale van volgende week. Eerst mag de kijker twee kandidaten kiezen die doorgaan naar volgende week. Daarna mag de vakjury nog twee kandidaten uit de restende acht kiezen. De zes overige kandidaten zijn uitgeschakeld.

Tweede voorronde Supernova 2016
01. Madara Grēgere – You and I
02. Crow Mother – Demons
03. Samanta Tīna – The Love is Forever
04. Markus Riva – I Can
05. MyRadiantU – We Will Be Stars
06. Mārtiņš Ruskis – Still Holding Stars
07. Dvines – Set It on Fire
08. Marta Ritova – Not From This World
09. Miks Dukurs – Paradise
10. Iluta Alsberga – On Hold

De vakjury bestaat uit Kaspars Roga, Ieva Kerēvica, Intars Busulis (2009) en Guntars Račs. De show begint om 20:25 onze tijd en is live te volgen via LTV1. Ketija Šēnberga en Toms Grēviņš presenteren de uitzending. De winnaar op 28 februari zal uitkomen in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.