Het SBS2-programma The Feed kreeg vandaag de première om de titel te onthullen van de Australische inzending voor Stockholm. Dami Im zal tijdens het Eurovisie Songfestival 2016 het nummer “Sound of Silence” brengen. Ook werd er al een fragment van de videoclip getoond. Het nummer is een uptempo ballad en speciaal geschreven voor het festival. De 27-jarige zangeres zal er binnenkort dus mee naar Stockholm trekken voor het 61ste Eurovisie Songfestival.

Het volledige nummer komt op 11 maart naar buiten. Dat is morgen in Europa, maar in Australië start deze dag al op 14 uur onze tijd. Het is dus mogelijk dat de inzending vanavond al naar buiten komt. Dami Im moet aantreden in één van de twee halve finales van het Eurovisie Songfestival. In haar geval is dat tijdens de tweede halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.