Zonet is de Azerbeidzjaanse inzending voor Stockholm online gezet door de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Zoals we al wisten heet de Azerbeidzjaanse inzending “Miracle” en zingt Samra Rahimli dit jaar voor het land van vuur. Net zoals de afgelopen jaren zit er weer een Zweeds team achter de Azerbeidzjaanse inzending. Op uitzondering van 2008 en 2013 heeft altijd een team uit Zweden het nummer geschreven. Rahimli raakte bekend dankzij haar deelname aan de Azerbeidzjaanse versie van The Voice. In 2012 nam ze al eens deel aan de preselecties voor Bakoe.

Azerbeidzjan zal deelnemen aan de eerste halve finale op dinsdag 10 mei. Op het nieuwe nummer van Malta na kennen we alle inzendingen van die halve finale. Ook aartsvijand Armenië doet mee aan de eerste halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.