De Bulgaarse inzending van 2016 en tevens de eerste inzending van het land sinds 2013 heet “If Love Was A Crime”. Vorige week plaatste de Bulgaarse openbare omroep BNT een cryptische omschrijving met emoji’s online en nu is de titel alvast officieel bekend. Op de inzending zelf is het echter nog wachten tot volgende week maandag. De omroep heeft de inzending al bij de EBU ingeleverd, maar kreeg dus uitstel om het lied te presenteren tot maandag 21 maart.

Bulgarije maakt dit jaar zijn comeback op het festival na een afwezigheid van twee edities. BNT stuurt Poli Genova naar Stockholm, die Bulgarije al eens vertegenwoordigde tijdens het festival van Düsseldorf in 2011.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.