De Griekse band Argo heeft het nummer voor Stockholm losgelaten op de wereld. Zoals eerder gesuggereerd werd, heet het nummer “Utopian Land”. De band bestaat uit zes mensen: Christina Lachana, Maria Venetikidou, Vladimiros Sofianidis, Kostas Topouzis, Ilias Kesidis en Alekos Papadopoulos. Het nummer heeft een Balkanische sound en bevat zowel Engelse als Grieks-Pontische teksten. Het nummer werd vanochtend op een persconferentie voorgesteld en kort na de middag draaiden/toonden de eerste drie radiostations van ERT en tv-zender ERT1 het nummer.

“Utopian Land” is één van de achttien songs van de eerste halve finale op dinsdag 10 mei. Griekenland is één van de drie landen (samen met Roemenië en Rusland) dat sinds de introductie van de halve finales in 2004 nog nooit een finale moest missen, uitgezonderd van de Big Five.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.