De Montenegrijnse band Highway heeft zijn inzending voor Stockholm officieel losgelaten op de wereld. Vanuit Hotel Splendid in Budva werd, in aanwezigheid van heel wat lokale bekendheden, de inzending officieel voorgesteld. “The Real Thing” is de titel van de inzending. Zelf omschreef de groep het als een moderne rocksong. Highway is een Montenegrijnse band en werd vorig jaar opgericht door Petar Tošić, Marko Pešić en Luka Vojvodić tijdens de tweede serie van X Factor Adria. Sindsdien heeft Bojan Jovović (No Name, 2005) zich aangesloten bij de groep.

De inzending van Montenegro is geschreven door Srđan Sekulović Skansi, Maro Market en Luka Vojvodić. “The Real Thing” zal zeker te horen zijn tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 op dinsdag 10 mei. Als Montenegro zich bij de beste tien landen kan aansluiten die avond, zien we Highway ook terug tijdens de finale op 14 mei. De presentatie kan je hier opnieuw bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.