De San Marinese inzending voor het komende Eurovisie Songfestival, binnenkort in Stockholm, is bekend. De Turkse zanger Serhat Hacıpaşalıoğlu zal het lied “I Didn’t Know” brengen namens het land met 33.000 inwoners. Hij werd begin januari aangekondigd als kandidaat voor San Marino. Het is niet zo gek dat een buitenlandse artiest het land gaat vertegenwoordigen gezien het kleine inwonersaantal. Het is wel de eerste keer dat SMRTV het verder gaat zoeken dat buurland Italië. Enkel in 2012, 2013, 2014 ging een 100 % San Marinese, namelijk Valentina Monetta.

“I Didn’t Know” is geschreven door Olcayto Ahmet Tuğsuz en Nektarios Tyrakis. Serhat komt met zijn lied uit in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 op dinsdag 10 mei aanstaande.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.