“Chameleon” is definitief niet meer de inzending voor Malta op het Eurovisie Songfestival 2016. Een selectiecommissie heeft een andere inzending gekozen voor Ira Losco (die Malta ook al eens vertegenwoordigde in 2002) en de videoclip werd eerder deze week ingeblikt. Op woensdag 17 maart komt de inzending van Malta naar buiten. Dat is na de deadline van de EBU, maar de omroep heeft de toestemming gekregen om het nummer later voor te stellen. 

Er werd een foto online gezetten met het woord “#Wow”. Er gaan geruchten dat de inzending “Walk on Water” gaat heten. We weten het definitief komende woensdag bij de presentatie van de inzending.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.