De Servische inzending voor Stockholm is vanavond tijdens een speciale uitzending voorgesteld. Tijdens die uitzending bracht Sanja Vučić ZAA voor de allerkeerste keer haar inzending voor het Eurovisie Songfestival 2016 in het openbaar. Zoals eerder aangekondigd heet het Servische lied voor Stockholm “Goodbye”. De show werd eerder deze week al opgenomen, maar pas vanavond uitgezonden. Het nummer is geschreven door Ivana Peters, zelf een bekende zangeres in Servië. “Goodbye” draagt een boodschap uit over geweld tegen vrouwen, aldus de openbare omroep RTS.

Servië komt met “Goodbye” uit in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016. Er doen negentien landen mee op donderdag 12 mei, waaronder België en Servië. De presentatieshow van vanavond kan je nog eens integraal bekijken via de website van het Eurovisie Songfestival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.