Vanavond stelt Iveta Mukuchyan haar inzending voor Stockholm officieel voor aan de wereld. Dat ze ArmeniĆ« gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2016 is al langer bekend, maar vanavond horen we dus met welk nummer dat is. De titel weten we al langer: “LoveWave”. Het nummer is gecomponeerd door Lilith Navasardyan en Levon Navasardyan, terwijl Iveta Mukuchyan en Stephanie Crutchfield voor de tekst zorgden. Mukuchyan heeft de eer om de tiende Armeense inzending op het Eurovisie Songfestival te brengen. Het land is er bij sinds Athene 2006.

De presentatie zal gebeuren rond 18:30 onze tijd en is live te volgen via 1TV van ARMTV. ArmeniĆ« zal deelnemen aan de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 op dinsdag 10 mei. Zo is Iveta Mukuchyan geen concurrente van Laura Tesoro, die namens BelgiĆ« zal deelnemen met “What’s the Pressure” aan de tweede halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.