Vanavond zal RTS de presentatieshow uitzenden met Sanja Vučić ZAA. Afgelopen maandag werd de naam van Vučić officieel bekendgemaakt tijdens een persconferentie, maar haar naam werd al enkele dagen druk besproken in de Servische pers. Vanavond presenteert ze haar inzending, die de titel “Goodbye” heeft meegekregen. Er is ook een Servische versie opgenomen, namelijk “Iza osmeha”, maar voor Stockholm gaat de zangeres voor een Engelstalige versie. RTS omschrijft het nummer als “een nummer dat een boodschap wilt brengen over geweld tegen vrouwen”.

De show werd afgelopen woensdag al ingeblikt. Slobodan Šarenac, Vladimir Jelić, Dejan Pantelić en Milan Popović presenteren de show, die start om 21:00 op RTS 1 en Eurovision.tv. Servië zal deelnemen aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 op donderdag 12 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.