Vanavond presenteert Kaliopi uit Macedonië haar inzending voor het Eurovisie Songfestival 2016. Na haar deelname in 2012 met het nummer “Crno i Belo”, zal ze vier jaar later het opnieuw proberen met “Dona”. De titel kennen we al, maar hoe het nummer klinkt is nog niet geweten. Daar komt vanavond dus verandering is, als ze haar lied voor Stockholm presenteert vanuit de Vodenica Wine Club in Skopje. Wat wel geweten is, is dat het nummer geschreven is door Romeo Grill. Die zat ook achter “Crno i Belo”. In 2012 bereikte Macedonië trouwens voor het laatst de finale.

De uitzending start om 20:15 en is live te volgen via MPT 1 en MPT 1 Sat. Macedonië zal, net zoals België, aantreden in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016. Ook buurlanden Albanië en Bulgarije doen op donderdag 12 mei mee aan de tweede halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.