Vanavond stelt de Montenegrijnse band Highway het lied voor dat namens Montenegro naar het Eurovisie Songfestival 2016 gaat. De band plaatste eerder een foto online. Daaruit blijkt dat het nummer voor Montenegro “The Real Thing” gaat heten. Begin oktober raakte bekend dat de band het land gaat vertegenwoordigen. De vier groepsleden zijn Petar Tošić, Marko Pešić, Luka Vojvodić en Bojan Jovović. Die laatste is nog maar recent toegevoegd aan het oorspronkelijke trio. Hij vertegenwoordigde Montenegro in Kiev (2005) als lid van No Name. Toen was het land nog samen met Servië.

De uitzending van U susret Eurosongu start om 20:00 op TVCG1 en TVCG Sat. Ook via Eurovision.tv kan je de uitzending bekijken. Vanuit Boreti komen er verschillende gasten langs, zoals Knez (Montenegro 2015), Enida Tarifa (Albanië 2016) en Dalal & Deen (Bosnië en Herzegovina 2016). De jongens van Highway komen uit in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 op dinsdag 10 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.