Vandaag presenteert Douwe Bob zijn inzending voor het Eurovisie Songfestival 2016. Ruim vijf maanden nadat de zanger werd voorgesteld als kandidaat voor Stockholm in De Wereld Draait Door, kennen we vandaag eindelijk zijn lied. De bookmakers hebben er alvast vertrouwen in. Hij staat namelijk vrij gooi om het festival te winnen. Of dat na de presentatie nog zo zal zijn, is nog af te wachten. Hoe zijn inzending heet, is nog niet bekend. Het enige wat we weten is dat de titel twee woorden heeft met telkens vier letters. Dat gaf hij gisteren aan via social media. Iemand een gokje?

De presentatie zal plaatsvinden vanaf 11:20 in Amsterdam. De première voor het grote publiek is er kort voor het middaguur, wanneer de inzending voor het eerst zal worden gedraaid op NPO Radio 2. Nederland komt uit in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016, op dinsdag 10 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.