Kroatië maakt vandaag zijn inzending bekend voor het Eurovisie Songfestival 2016 te Stockholm. Drie jaar na hun laatste inzending, toen het festival nota bene ook in Zweden (Malmö) was, maakt de omroep vandaag het lied openbaar dat de comeback voor het land in de Balkan gaat maken. Zoals eerder bekendgemaakt zal de 24-jarige Nina Kraljić de honneurs waarnemen voor Kroatië in Stockholm. De winnares van het eerste seizoen van The Voice – Najljepši glas Hrvatske zal vanmiddag te horen zijn op de lokale radio met haar inzending voor Stockholm.

De presentatie zal gebeuren in Zlatka Turkalja Turkija op HR2. De uitzending start om 12:00 en is live te volgen via een livestream. Je moet je wel aanmelden. Kroatië zal deelnemen aan de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 op dinsdag 10 mei. Daar zal Nina Kraljić zeventien andere landen aantreffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.