De Belgische fanclub van OGAE heeft afgelopen weekend in Mechelen zijn jaarlijkse beoordeling gehouden van de liedjes die deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. Alle aanwezige leden mochten punten geven en op voorhand kon er ook gestemd worden door de leden die er niet bij waren. Frankrijk ontving het meeste punten en gaat dan ook met de Belgische ‘douze points’ lopen. Ook Rusland en Australië scoorden hoog; België eindigde negentiende in de stemming, Nederland twintigste.

OGAE Poll 2016, de Belgische punten
12 punten: Frankrijk
10 punten: Rusland
8 punten: Australië
7 punten: Oostenrijk
6 punten: Spanje
5 punten: Bulgarije
4 punten: Zweden
3 punten: IJsland
2 punten: Letland
1 punt: Italië

De volledige lijst kan je hier raadplegen. Gelijk met de bijeenkomst ging ook de nieuwe website van OGAE Belgium online: ogaebelgium.be. Daar kan je terecht voor meer informatie om lid te worden, een overzicht van de activiteiten, geschiedenis en zoveel meer. En lid van OGAE Belgium zijn geeft nog veel meer voordelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.