Er begint meer en meer informatie naar buiten te komen over de Belgische act voor Stockholm. Er zullen vijf backing vocals Laura Tesoro ondersteunen.

Drie van hen komen uit Nederland, de andere twee uit ons eigen land. Het gaat over Melany Bhola, Laurens Hagens en Kevin Van der Meer uit Nederland en Rebecca Louis en Tanja Daese uit België. Naast zingen zullen ze ook dansen op het podium. De act zal in het verlengde liggen van de act tijdens Eurosong, maar “het zal een geüpgradede versie zijn”. Dat zei Tesoro eergisteren in Van Gils & Gasten.

Ish Aït Hamou en Yves Ruth hebben de act ontworpen, samen met Laura Tesoro. Tijdens Eurosong 2016 stonden deze twee al in voor de choreografie van de vijf deelnemers. De styling zal gebeuren door het jonge Antwerpse modemerk O’Rèn. O’Rèn is het prêt-à-porter label van Michael Wauman and Nathan Murillo, die beiden aan de mode-academie in Sint-Niklaas studeerden. Laura draagt nu al vaak stukken uit hun Team Belgium collectie. “Witte sneakers zal ik al zeker dragen” zegt Tesoro.

Een eerste glimp krijgen we aanstaande donderdag tijdens de eerste repetitie en zaterdag tijdens de tweede repetitie. Laura Tesoro doet mee aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016 op donderdag 12 mei. Ze zal de tweede halve finale afsluiten met haar lied “What’s The Pressure”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.