De Estse omroep ERR heeft nu al bekendgemaakt dat volgend jaar de nationale finale van Eesti Laul op zaterdag 4 maart 2017 zal worden gehouden, net zoals dit jaar in Saku Suurhall. Omdat de tickets dit jaar zo snel waren uitverkocht, start de ticketverkoop voor 2017 al komende donderdag, 5 mei. Voor een concert kan er zo’n 10.000 man in de zaal, waar in 2002 het Eurovisie Songfestival werd gehouden. Afgelopen maart was er voor het eerst ook de Estse finale.

Dit jaar moet Jüri Pootsmann zich nog bewijzen tijdens het Eurovisie Songfestival 2016. Hij zal aantreden met het nummer “Play” in Stockholm. Of er net zoals de afgelopen edities halve finales komen en wanneer deze eventueel zijn is nog niet bekendgemaakt door ERR. De inschrijvingen openen dit najaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.