De tweede dag van de eerste week in Stockholm en dinsdag 3 mei zit er bijna op. In 1986 en 1997 was er ook een Songfestival op 3 mei. Exact dertig jaar geleden was Sandra Kim triomferen in Bergen en haalde ze de eerste en voorlopig enigste winst binnen voor Belgiƫ. Dertig jaar laten repeteerden tien landen in Stockholm: de overige negen van de eerste halve finale en gastland Zweden. Dit is de ROUND-UP van Stockholm Live op dinsdag 3 mei.
Ā 
Deze landen repeteerden vandaag en gaven een bijhorende persbabbel: Tsjechiƫ, Cyprus, Oostenrijk, Estland, Azerbeidzjan, Montenegro, IJsland, Bosniƫ en Herzegovina, Malta en Zweden. Klik op het land om een verslag van de eerste repetitie en bijhorende persbabbel te lezen. Al deze landen staan vrijdagnamiddag op het podium voor hun tweede repetitie, met uitzondering van Zweden dat zondagmiddag opnieuw mag repeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.