Woensdag 4 mei 2016 is bijna voorbij en Hemelvaartsdag staat te wachten op ons. In de geschiedenis van het festival was 4 mei al twee keer eerder dƩ Songfestivaldag, namelijk in 1985 en 1991. In 1985 organiseerde Zweden, in 1991 won Zweden. Vandaag stonden de eerste tien landen uit de tweede halve finale op het podium in Stockholm om te repeteren. Hoe hun repetitie ging, kan je terugvinden in de ROUND-UP van woensdag 4 mei.
Ā 
Deze landen repeteerden vandaag en gaven een bijhorende persbabbel: Letland, Polen, Zwitserland, IsraĆ«l, Wit-Rusland, ServiĆ«, Ierland, MacedoniĆ«, LitouwenĀ en AustraliĆ«. Klik op het land om een verslag van de eerste repetitie en bijhorende persbabbel te lezen. Al deze landen staan zaterdagnamiddag weer op het podium voor hun tweede repetitie in de Globe Arena.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.