Woensdag 4 mei 2016 is bijna voorbij en Hemelvaartsdag staat te wachten op ons. In de geschiedenis van het festival was 4 mei al twee keer eerder dé Songfestivaldag, namelijk in 1985 en 1991. In 1985 organiseerde Zweden, in 1991 won Zweden. Vandaag stonden de eerste tien landen uit de tweede halve finale op het podium in Stockholm om te repeteren. Hoe hun repetitie ging, kan je terugvinden in de ROUND-UP van woensdag 4 mei.

Deze landen repeteerden vandaag en gaven een bijhorende persbabbel: Letland, Polen, Zwitserland, Israël, Wit-Rusland, Servië, Ierland, Macedonië, Litouwen en Australië. Klik op het land om een verslag van de eerste repetitie en bijhorende persbabbel te lezen. Al deze landen staan zaterdagnamiddag weer op het podium voor hun tweede repetitie in de Globe Arena.
We hadden vandaag ook weer een nieuwe Stockholm Vandaag, Stockholm Extra en Jan in Stockholm voor je in petto. Dat kan je ook allemaal nalezen. Vandaag is Laura Tesoro naar Stockholm vertrokken en morgennamiddag staat ze op het grote podium in de Globe Arena om te repeteren. Ook de andere kandidaten uit de tweede halve finale staan op het podium morgen om te oefenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws