Zaterdag 7 mei loopt bijna op zijn einde. Op zaterdag 7 mei 1977 won Frankrijk voor het laatst dit muziekfestival. Als de bookmakers gelijk hebben kan het bijna veertig later opnieuw prijs zijn. Volgende week is er de finale van het Eurovisie Songfestival 2016, maar er wordt nog volop geoefend in de Globe Arena. Onder andere Laura Tesoro stond vandaag op het podium. Hoe dat ging, kan je terugvinden in deze voorlaatste ROUND-UP van Stockholm Live.
Ā 
Deze landen repeteerden vandaag en gaven nadien ook een persconferentie: Letland, Polen, Zwitserland, IsraĆ«l, Wit-Rusland, ServiĆ«, Ierland, MacedoniĆ«, Litouwen, AustraliĆ«, SloveniĆ«, Bulgarije, Denemarken, OekraĆÆne, Noorwegen, GeorgiĆ«, AlbaniĆ« en BelgiĆ«. Voor deze landen repeteerden Duitsland, ItaliĆ« en het Verenigd Koninkrijk. Beide landen hadden nadien nog een persbabbel. Klik op het land om een verslag van de eerste repetitie en bijhorende persmoment te lezen. Duitsland, ItaliĆ« en het Verenigd Koninkrijk repeteren morgennamiddag nog eens en sluiten dan de individuele repetitiereeks af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.