De eerste tien finalisten zijn bekend, maar er zijn nog tien lege plaatsen in de finale. Vandaag en morgen zijn de ogen volledig gericht op de kandidaten van de tweede halve finale. Voor Laura Tesoro worden het dus spannende dagen. Ze mag in de vooravond voor de eerste keer op het podium en vanavond mag ze optreden voor de jury’s in Europa. Op basis van de juryrepetitie geven zij hun punten. Duitsland, ItaliĆ« en het Verenigd Koninkrijk treden ook al eens op vanavond. Een montage van de beelden zal dan getoond worden tijdens de liveshow van morgenavond.

Eerste generale repetitie
17:00 – 19:05 (125″)
Tweede generale repetitie (jury)
21:00 – 23:05 (125″)

Er is geen tijdsverschil tussen Brussel en Stockholm. In de loop van de dag volgen er updates en vanavond krijgt u een uitgebreid verslag en een analyse van de juryrepetitie in de Globe Arena. Volg ons zeker via de social media, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste gebeurtenissen in Stockholm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.